Telefoni

Hvorfor leverer vi Telefoni?
Vi er stolte av å utfordre markedet, se løsninger og levere de beste produkter og tjenester innen telefoni.

Hva leverer vi

Vi har satt opp sentralbordløsninger på tvers av kontinenter, samtidig som vi har hjulpet lokale bedrifter med å løse utfordringer. Vi vet at ulike kunder, har ulike behov. Derfor forhandler vi for Telia som har de beste tjenestene, flest tjenester og er Nordens største mobilleverandør.

Hvordan leverer vi?

Vi tar en gjennomgang av dagens situasjon for å se hvilke tjenester og produkter som passer ditt behov. Digitaliseringen i samfunnet gjør at mobil og IT smelter mer sammen, og gjør at det kan være uoversiktlig å finne de tjenestene som passer deg best. En god mobilleverandør tilbyr ikke bare abonnement, men tjenester som er verdiøkende for bedriften.

Vi opplever at mange har utdaterte løsninger som hussentral, fasttelefon, og analog linjer. Det er besluttet fra myndighetene at dette skal legges ned, for kunder uten egen IT-sjef kan det bli vanskelig å få oversikt over ulike alternativer.

Leverandør vi samarbeider med

Vår visjon er å være innovative, løsningsorienterte og dekke hele verdikjeden. Tatt det i betraktning er det ikke rart vi har valgt Norges største utfordrer som vår samarbeidspartner innenfor telefoni. Telia har lang erfaring innenfor Telecom bransjen, og nå ruller de ut 5G nettet sitt for fullt.

Når ting bare skal fungere

Vi i Business Connecting sørger for at din bedrift er godt dekket hva gjelder: Telefoni, møteromsløsninger, nettverk, bredbånd, sikkerhet og skyløsninger.

Vi har kunder over hele det langstrakte Norge. For oss er ingen kunder for små eller for store. Vi hjelper alt fra små og mellomstore bedrifter til offentlige etater, flyplasser og landbruk hvor vi sørger for dekning over et større området. Som totalleverandør sørger vi for både salg, installasjon og service av våre løsninger, slik at du ikke trenger å forholde deg til andre.  

 

Be om tilbud til din bedrift