Sikkerhet & skytjenester

Skytjenester er en av de store trendene innenfor digitalisering og det er stadig flere virksomheter som benytter seg av alt fra skybasert lagring til  sikkerhetsløsninger i skyen.

Vi hjelper deg med sikkerhet og skytjenester

Vi tilbyr Microsoft 365 med skreddersydde pakker og som inkluderer sikkerhet og support. Det er mange som trenger hjelp med å komme i gang. Flere ønsker også hjelp med tjenester som Tale i Teams, Onenote, Bookings, Onedrive og Sharepoint. Ta kontakt for å undersøke mulighetene dine.

Kundeuttalelser

Våre samarbeidspartnere innen sikkerhet og skytjenester

Vi er partner og leverandør av sikkerhet og skytjenester fra Microsoft. Vår ekspertise gir deg trygghet gjennom hele arbeidsdagen.

Når ting bare skal fungere

Vi i Business Connecting sørger for at din bedrift er godt dekket hva gjelder telefoni og møteromsløsninger, nettverk og bredbånd, ikke minst sikkerhet og skyløsninger.

Vi har kunder over hele det langstrakte Norge. For oss er ingen kunder for små eller for store. Vi hjelper alt fra små og mellomstore bedrifter til offentlige etater, flyplasser og landbruk hvor vi sørger for dekning over et større området. Som totalleverandør sørger vi for både salg, installasjon og service av våre løsninger, slik at du ikke trenger å forholde deg til andre.  

 

Be om tilbud til din bedrift