Lei din IT sjef

Få din egen IT person til å hjelpe deg med alt du trenger!

Vi gjør IT oppgaver for deg

Mange bedrifter operer uten egen IT avdeling. Grunner til dette kan være blant annet kostnadsbilde,  kun midlertidig behov eller mangel på kompetanse. Realiteten er at dette er relevant for enhver  bedrift i dagens digitale samfunn. Hos Business Connecting kan du leie din egen IT-sjef etter ditt  behov til en fast pris per mnd. 

Vi har høy kompetanse på software, hardware, installasjon og  kabling. Sett ut din IT-drift til oss, så du kan bruke tiden på kjernekompetanse.

Våre samarbeidspartnere

Vi har samarbeidspartnere innen både teknologi og tjenester som bidrar til at vi kan lebvere den optimale IT tjenesten til din bedrift.

Referanser

Når ting bare skal fungere

Vi i Business Connecting sørger for at din bedrift er godt dekket hva gjelder telefoni og møteromsløsninger, nettverk og bredbånd, ikke minst sikkerhet og skyløsninger.

Vi har kunder over hele det langstrakte Norge. For oss er ingen kunder for små eller for store. Vi hjelper alt fra små og mellomstore bedrifter til offentlige etater, flyplasser og landbruk hvor vi sørger for dekning over et større området. Som totalleverandør sørger vi for både salg, installasjon og service av våre løsninger, slik at du ikke trenger å forholde deg til andre.  

 

Be om tilbud til din bedrift