Fiber/Internett

Vi leverer fiber/internett til både små og store selskaper, industri og landbruk. Snakk med oss for de beste og mest sikre nettløsninger for din virksomhet.

Hvorfor leverer vi dette?

Myndighetene har bestemt at kobbernettet skal utfases, dette består av ADSL og VDSL, tradisjonelt kalt bredbånd. Denne  teknologien er svært  gammel, vaklende, og  kostbar å vedlikeholde. I tillegg finnes fasttelefon på det samme nettet. Mer enn halvparten av bedrifter har fortsatt dette og må nå se seg om etter moderne alternativer. Fiber er det mest optimale, men der dette ikke tilbys finnes ofte Trådløst Bredbånd som et godt alternativ.

Hvorfor leverer vi dette?

Få god dekning der du er

Vi jobber med de største fiber leverandørene fordi det er individuelt hvor i landet det tilbys fiber. Dermed kan det kartlegges hvilken leverandør som er i ditt område. Det er essensielt å se på kundens behov først og deretter anbefale leverandør.

Våre samarbeidspartnere innen bredbånd

Vi samarbeider med de fremste aktører for å kunne levere deg best dekning der du er. Leverandørene tilbyr ulike teknologier, som blant annet; Trådløst Bredbånd, hybridfiber og fiber. Uansett hvilken teknologi de kan levere til deg, kan du være sikker på at de har en fremtidsrettet løsning som dekker deres behov.

Kundereferanser

Når ting bare skal fungere

Vi i Business Connecting sørger for at din bedrift er godt dekket hva gjelder telefoni og møteromsløsninger, nettverk og bredbånd, ikke minst sikkerhet og skyløsninger.

Vi har kunder over hele det langstrakte Norge. For oss er ingen kunder for små eller for store. Vi hjelper alt fra små og mellomstore bedrifter til offentlige etater, flyplasser og landbruk hvor vi sørger for dekning over et større området. Som totalleverandør sørger vi for både salg, installasjon og service av våre løsninger, slik at du ikke trenger å forholde deg til andre.  

 

Be om tilbud til din bedrift