Din bedrifts komplette IT & Telefoni leverandør

Hvem vi er

Business Connecting er en totalleverandør av IT og telefonitjenester. For deg betyr dette at du har et kontaktpunkt for alle dine IT-tjenester. Vi er en liten bedrift med 10 ansatte og 13års erfaring i bransjen, og holder til i trivelige lokaler på Brynseng i Oslo. Vi jobber både lokalt, og nasjonalt.

Hva vi gjør

Vi i Business Connecting hjelper deg med å velge riktig telefonløsning, sette opp sentralbordløsninger, skreddersy pakker for internett og trådløstnett. Vi samarbeider med de største aktørene i Norge som blant annet: Telia, Microsoft, Global Connect, Altibox og flere! Business Connecting hjelper deg med en problemfri digital hverdag. Sett ut dine IT-oppgaver til oss, så du kan fokusere på din kjernekompetanse.

0
Ansatte
0
Års erfaring
0
Fornøyde kunder

Hva våre kunder sier

Våre samarbeidspartnere

Vi har store og anerkjente samarbeidspartnere, og dekker hele verdikjeden og bredden i IT & Telecom – bransjen. For å kunne levere den beste tjenesten og servicen til våre kunder, samarbeider vi med de fremste leverandører på området. Avtalene våre handler alltid om langsiktige forhold. For oss er det derfor viktig å ha partnere som forstår kundens behov og utfordringer, slik at vi sammen kan løse disse.

Merkevarer vi fører

Vi er stolte av å kunne tilby produkter av høy kvalitet. Vi vet hva du som kunde forventer, og har derfor et kompromisstløst forhold til kvalitet. Derfor tilbyr vi sterke merkevarer og gir våre kunder ekspertråd og gode løsninger.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Det er ikke enkelt å vite hva som vil være en smart og lønnsom løsning for nettopp din bedrift. Kontakt oss og få et godt tilbud!